064/240-2100 | info@agencijanetmark.com

NETMARK

Kvalitetan web dizajn po najpovoljnijim cenama

Optimizacija (SEO)

Budite prvi na željenim pretragama u Google-u!

SEO optimizacija

Web dizajn cenovnik

Poručite Vaš web dizajn po najpovoljnijim cenama. Uverite se na stranici cenovnik!

web dizajn

Web dizajn - Netmark Aranđelovac

Naš cilj je stvaranje prepoznatljivih i lako pristupačnih web sajtova koji će na najbolji način da promovišu Vas i Vašu delatnost, ali koji će takođe pružiti zadovoljstvo i posetiocima web prezentacije. Dobićete vizuelno atraktivan sajt koji je kodiran u skladu sa web standardima i lak za korišćenje, sajt koji se brzo učitava i koji se isto ponaša u različitim internet pregledačima (web browsers).

web dizajnDizajn internet prezentacije će biti u skladu sa sadržajem, tako da jedino što se očekuje od Vas je da nam dostavite što je moguće više materijala (fotografija, tekstova, logoa...). U slučaju da nemate dovoljno adekvatnog materijala možemo Vam napraviti novi logo, pronaći adekvatne fotografije, napisati tekst i osmisliti ceo koncept za Vaš budući sajt.Izrada internet prezentacija

Prilikom pravljenja internet prezentacije posebno vodimo računa da:

* jasno pokažemo čime se bavite i šta imate za ponuditi,
* navigacija na Vašem sajtu bude lako uočljiva i jednostavna za korišćenje,
* informacije o kontaktu budu vidljive i jasne,
* tekst na internet stranici bude lako čitljiv.

Izrada internet prezentacijaPored toga, kao što smo gore i pomenuli, naši web sajtovi se uvek maksimalno brzo učitavaju jer ih kodiramo ručno a ne pomoću automatskih HTML konvertora (Frontpage, Dreamweaver...). Korišćenje pomenutih programa često dovodi do bespotrebno glomaznih strana koje se kasnije predugo učitavaju i imaju lošije pozicije na internet pretraživačima (Google, Yahoo, itd).

Takođe, internet prezentacije optimizujemo za sve moguće rezolucije ekrana, počevši od 1024 x 768 piksela (rezolucija standardnog 17-inčnog monitora), kao i za najkorišćenije internet pregledače poput Mozilla Firefox, Internet Explorer i druge.


©2008 AgencijaNetmark.com Aranđelovac | Tel: 064/240-2100 | E mail: info@agencijanetmark.com